közúti ellenőrzés

2019.06.19. 12:26

Oroszlányban kocsikázott a jogsi és biztosítás nélküli borsodi sofőr

A sajókeresztúri lakos jogsiját már a miskolci rendőrök elvették, ráadásul biztosítás sem volt az autóján. Az oroszlányi rendőrök azonban elkapták.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock.com

Fotó: Africa Studio

A rendőrség tájékoztatása szerint az Oroszlányi Rendőrkapitányság járőrei június 18-án délután Oroszlányban, a Bánki Donát utcában megállítottak egy személygépkocsival közlekedő sajókeresztúri lakost. Az iratok ellenőrzése során megállapították, hogy a sofőrt a Miskolci Rendőrkapitányság a vezetéstől eltiltotta, valamint hogy a gépjármű nem rendelkezik kötelező felelősségbiztosítással. A rendőrök a 35 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították, majd gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A tatabányai rendőrök szintén aznap este Tatabányán, a Füzes utcában ellenőriztek egy helyi lakost, aki ellen a Tatabányai Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrök az 58 éves nőt a rendőrkapitányságra előállították, ahol őrizetbe vették.

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök négy személyi sérüléssel járó és hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök két személyt fogtak el és nyolc főt állítottak elő. Az egyenruhások egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedésre három esetben került sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!