közúti ellenőrzés

2019.06.09. 10:12

Mindennel is probléma volt a tatabányai sofőr és autója ellenőrzésekor

A tatabányai rendőrök egy közúti ellenőrzés során buktatták le azt a sofőrt, aki még jövő januárig nem vezethetett volna. De nem ez volt az egyetlen probléma.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock.com

A rendőrség tájékoztatása szerint a Tatabányai Rendőrkapitányság járőrei június 8-án délelőtt Tatabányán, a Komáromi úton megállítottak egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. Az ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy a sofőrt a Tatabányai Járásbíróság 2020. január 24-ig a járművezetéstől eltiltotta, a járművet a forgalomból kivonták,és kötelező biztosítás sem volt rá kötve. A gépjármű műszaki érvényessége is több mint egy éve lejárt. Az 59 éves férfit, a járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két személyi sérüléssel járó és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök hét személyt fogtak el, tizenegy főt állítottak elő. Tizenkét ittas járművezetővel szemben intézkedtek, biztonsági intézkedésre öt esetben került sor.

(Főoldali kép: Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!