hála

2019.04.25. 20:00

Megható szavak a mezőörsi tragédia után császárral világra hozott kisbaba családjától

A kisbéri mentőállomás csapata szép, hosszú életet kívántak a kislánynak, aki még édesanyja hasában szenvedett balesetet a 81-es úton.

Kemma.hu

Megható üzenet a mezőörsi tragédia miatt császárral világra hozott kisbaba családjától

Forrás: Shutterstock

Megható üzenetet tett közzé annak az édesanyának a sógornője, akin császármetszést kellett végrehajtani, miután Mezőörs közelében beléjük csapódott egy előző autó a közelmúltban. A másik kocsit vezető asszony életét veszítette, a 9 hónapos kismamát a győri Petz Aladár Kórházba szállították mentőhelikopterrel, és rövidesen világra segítették a csöppséget, egy kislányt.

Az apa testvére a már 15 ezer megosztásnál tartó Facebook-posztjában felidézte, hogy Győrben járt aznap a házaspár, és azonnal hozzájuk siettek, amikor megtudták: karamboloztak Mezőörs és Kerékteleki között.

– A helyszínen már ott voltak a mentők, tűzoltók, rendőrök! Tették a dolgukat, mindent, amit akkor megkíván a helyzet! A sógórnőm mellett voltam végig. Simogattam,s közben figyeltem a mentősöket. Köszönöm! Köszönjük a gyors munkájukat – írta, hozzátéve, hogy a kórházban egy csapat szakképzett orvos várta és látta el a kismamát, így köszönetét fejezi ki minden orvosnak, ápolónak, akik azon a délelőttön szaktudásuk legjavát adták, hiszen

„Megmentettek egy anyát s egy gyönyörű kislányt! Minden Tiszteletem az Önöké! Köszönjük az orvosi csapatnak! Köszöni az édesanya és az édesapa! Köszönjük mi, hozzátartozók!”

Zárszóként minél több megosztást kért, hogy az életmentőkhöz is eljussanak a hála szavai. A kisbéri mentőállomásra már tudjuk, hogy meg is érkeztek, onnan ugyanis szintén Facebook-posztban reagáltak. Mint írták, a mentőegység tagjai (Pénzes Krisztina mentőtiszt, Szabó Gábor mentőápoló, Hegedűs László gépkocsivezető) hálásak a kedves szavakért, és az egész állomás sok erőt, kitartást kíván, valamint mielőbbi gyógyulást és a kis tüneménynek hosszú, szép életet és jó egészséget!

A kisbériek mellett pannonhalmai, bábolnai mentők, a balatonfüredi légimentők, valamint a katasztrófavédelem munkatársai vettek részt a mentésben.

 

(Főoldali kép: Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában