kék hírek

2018.08.22. 10:17

Hiába volt rendes sofőrje, mégis lebukott a győri férfi

Egy kisigmándi ellenőrzés során az autó sofőrjével mindent rendben találtak a rendőrök, de az utas végül a Komáromi Rendőrkapitányságon kötött ki.

kemma.hu/police.hu

Forrás: shutterstock

A megyei rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két személyi sérüléses és öt anyagi kárral végződő balesetnél helyszíneltek. Két személyt fogtak el és hét főt állítottak elő. Három ittas járművezetővel szemben intézkedtek, biztonsági intézkedésre pedig egy esetben került sor.

A komáromi rendőrök augusztus 21-én, kedden 6 óra 5 perckor a 13-as számú főúton, Kisigmándon ellenőrizték egy gépjármű vezetőjét és utasát. Az utasként gépkocsiban tartózkodó 39 éves győri lakosról kiderült, hogy ellene a Győri Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki. A férfit a Komáromi Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Tatabányai Rendőrkapitányság járőrei szintén a fenti napon 22 óra 50 perckor Tatabányán, a Verebély László úton igazoltattak két fiatalt. Felmerült a kábítószer-fogyasztás gyanúja, ezért őket a Tatabányai Rendőrkapitányságra előállították. A kábítószerteszt a 23 és a 25 éves helyi lakosnál is kimutatta a tiltott szer használatát. Velük szemben kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!