szabálysértés

2019.08.17. 08:17

Gyorsan bíróság elé kerül a 24 éves sofőr, aki nem is vezethetett volna

A fiatal férfit a rendőrök elkapták, mert az eltiltás hatálya alatt, ittasan vezetett. A férfit gyorsított eljárásban bíróság elé állítják.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A dorogi rendőrök Sárisápon állítottak meg egy személygépkocsival közlekedő férfit augusztus 16-án késő este. Az iratok ellenőrzésekor kiderült, hogy a jármű műszaki érvényessége lejárt, valamint az is, hogy a 24 éves sofőrt korábban eltiltották a vezetéstől. A tatabányai férfival szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív lett. A sofőrt előállították a rendőrkapitányságra, és közigazgatási bírságot szabtak ki vele szemben. Az eltiltás hatálya alatti járművezetés miatt a szabálysértőt őrizetbe vették és gyorsított eljárásban bíróság elé állítják.

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök tizenegy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök egy személyt fogtak el és négy főt állítottak elő. Biztonsági intézkedésre egy esetben került sor. Az egyenruhások két ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!