szolgálat

2019.09.18. 12:20

A jövő rendőreit keresték Tatabányán

Legyél Te is rendőr! címmel idén is toborozta a fiatalokat a megyei rendőrfőkapitányság, ezúttal a Tatabányai Szakképzési Centrumban.

Kemma.hu

A fiatalok érdeklődtek a rendőri pálya iránt

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság toborzócsoportja szeptember 17-én a Tatabányai Szakképzési Centrumban várta a rendőri pálya iránt érdeklődőket. A különböző rendezvényeken népszerűsített rendőri szakma iránt mindig nagy az érdeklődés a fiatalok körében.

A Te szakmád a Te jövőd elnevezésű rendezvényen Horváth Attila rendőr alezredes adott felvilágosítást a szolgálattal és a képzéssel kapcsolatban. Az érdeklődők megtudhatták, hogy mik a jelentkezési feltételek, valamint videón is megtekinthették az iskolában tanultak gyakorlati alkalmazását.

Buóczné Miklán Erzsébet alezredestől, a megyei főkapitányság helyettes szóvivőétől megtudtuk azt is, hogy az idei tanévben megyénkből 7 fiatal kezdte meg rendőri tanulmányait a szakgimnáziumokban.

A fiatalok érdeklődtek a rendőri pálya iránt (Fotó: police.hu)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!