eltiltás

2019.07.08. 08:18

Csak két fontos dolgot hagyott otthon a tatabányai sofőr, meg is büntették

Nem elég, hogy fontos iratok hiányoztak a sofőr ellenőrzésekor, kiderült, hogy az autónak műszakija sincs.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock.com

A rendőrség tájékoztatása szerint a Tatabányai Rendőrkapitányság járőrei július 7-én éjszaka Tatabányán, a Köztársaság úton megállítottak egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. A gépjárművezető az iratait és a jármű forgalmi engedélyét nem tartotta magánál. A rendőrök az adatok ellenőrzése során megállapították, hogy a jármű műszaki érvényessége lejárt, a sofőrt pedig a Tatabányai Rendőrkapitányság a vezetéstől eltiltotta. A férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették, valamint ellene az elkövetett szabálysértések miatt szabálysértési eljárást kezdeményeztek.

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök három személyt fogtak el, négy főt állítottak elő és négy ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedésre három esetben került sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!