karambol

2019.10.12. 08:30

Ügyészség előtt a súlyos motorbalesetet okozó 76 éves sofőr ügye

Az esztergomi rendőrök befejezték a nyomozást a sofőr ellen, az ügy iratait pedig vádemelési javaslattal elküldték az ügyészségnek.

Kemma.hu

A motoros súlyosan megsérült a belsetben

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint az Esztergomi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát egy sofőr ellen, aki miatt súlyosan megsérült egy motoros. Közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya egy 76 éves nő ellen.

A motorosnak lett volna elsőbbsége a kereszteződésben (Fotó: police.hu)

Z. S.-né 2018. szeptember 28-án Tokodaltáró, Kossuth Lajos utcában közlekedett Ford Fiesta típusú személygépkocsival. A József Attila utca kereszteződéséhez érve az Elsőbbségadás kötelező jelzőtábla ellenére nem biztosított elsőbbséget a neki balról közlekedő motorkerékpárnak, amivel összeütközött. A motort vezető 46 éves férfi súlyosan megsérült a balesetben. Az ügyben a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Tatabányai Járási Ügyészségnek.

A motoros súlyosan megsérült a balesetben (Fotó: police.hu)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában