feljelentés

2019.08.09. 16:44

A 16 éves lány megrongálta a BMW-t, mert az megelőzte barátja kocsiját

Büntetőeljárás indult két tokodaltárói fiatal ellen, akik megrongáltak az őket megelőző autót.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock.com

A rendőrség tájékoztatása szerint rongálás miatt indult büntetőeljárás, az ellen a 25 éves férfi és 16 éves lány ellen, akik egy BMW-t rongáltak meg. Gyanúsítottként kihallgatták a két elkövetőt, akik beismerték tettüket.

A két tokodaltárói fiatal július 5-én Esztergomban közlekedett autójukkal. Őket egy BMW megelőzte, majd tovább haladt. Ezt követően a 25 éves sofőr folyamatosan fényjelzést adott az előző autósnak, hogy álljon meg. A fiatal sofőrnek sikerült visszaelőznie a BMW-t, majd megállt előtte és kiszállt. A feldúlt sofőr kérdőre akarta vonni a BMW vezetőjét, mert szerinte előzéskor túl közel haladt el a kocsijuk mellett, azonban az tovább akart indulni, ezért a fiatal férfi az autó motorháztetőjére csapott. Ezek után a 16 éves lány is kiszállt és egy szerszámmal a BMW jobb oldalát megdobta, amiért később a kocsiját megrongált sofőr feljelentést tett az Esztergomi Rendőrkapitányságon.

(Főoldali kép: Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában