kék hírek

2018.05.19. 13:08

Árokba borult egy lovaskocsi

Pénteken az ittas vezetők, a balesetek és a körözött személyek mellett egy felborult lovaskocsi is adott munkát a rendőröknek.

kemma.hu/police.hu

A lovaskocsi Nagyigmándon szenvedett balesetet

Forrás: police.hu

 

A megyei rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. Hat személyt fogtak el és hat főt állítottak elő. Biztonsági intézkedésre négy esetben került sor. A járőrök két ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

A komáromi rendőrök május 18-án, 8 óra 50 perckor Almásfüzitőn, a Petőfi téren igazoltattak egy 38 éves férfit. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a Tatabányai Rendőrkapitányság elfogatóparancsot adott ki ellene csalás miatt. A berettyóújfalui lakost a Komáromi Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A tatabányai rendőrök 17 órakor elelnőrizték egy Fita sofőrjét és utasait Tatabányán, a Síkvölgyi úton. Kiderült, hogy az egyik utas, F. Sándor ellen a Tatabányai Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki. A tatabányai férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A lovaskocsi Nagyigmándon szenvedett balesetet
Forrás: police.hu

Egy 57 éves nagyigmándi lakos szintén pénteken, 19 óra 15 perckor lovaskocsit hajtott Nagyigmándon, a Szikszai úton. Menet közben ráhajtott a jobb oldali útpadkára, és a kocsi az úttest mellett lévő füves vízelvezető árokba csúszott. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!