tragédia

2019.10.15. 08:37

21 éves lány veszítette életét a 10-es úti balesetben

A tűzoltók még a helyszínen visszahozták az életbe a 10-es úton felboruló autó utasát, de a 21 éves lány a kórházba szállítása után elhunyt.

Kemma.hu

Forrás: Nyergesújfalu KŐ

Ahogy arról korábban beszámoltunk, halálos baleset történt október 14-én Nyergesújfalun. A rendőrség most újabb részleteket közölt a tragédiával kapcsolatban.

Egy 19 éves fiú vezette azt a Suzukit, ami hajnali három óra után, a Kossuth Lajos utca és az Ipar utca kereszteződésében eddig tisztázatlan körülmények között lehajtott az úttestről, villanyoszlopnak ütközött, majd az oldalára borult. A balesetben a sofőr és utasai is megsérültek. Egyikük, egy 21 éves nő, akit a helyszínen a tűzoltók még újra tudtak éleszteni, a kórházba szállítását követően életét vesztette. A baleset körülményeit az Esztergomi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a sofőr önerőből hagyta el a felborult kocsit, a vele utazó két nő közül az egyik kirepült az autóból, a másik azonban beszorult a roncsba. Utóbbit szabadították ki és élesztették újra a nyergesújfalui hivatásos tűzoltók.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában