Rongálás

2021.11.26. 19:30

Borosüveggel dobta be egy kocsi ablakát a 21 éves komáromi fiatal

A rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt, akit gyanúsítottként ki is hallgattak. Rongálás vétség elkövetése miatt indult büntetőeljárás ellene.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A rendőrök befejezték az eljárást azzal a 21 éves komáromi férfival szemben, aki egy lakókocsi ablakát törte be. A Komáromi Rendőrkapitányságon feljelentés alapján eljárás indult ismeretlen tettes ellen, aki még augusztus 12-én 23 óra körül egy ingatlan udvarára borosüveget dobott be, ami az ott lévő lakókocsi ablakának csapódott és azt betörte.

A rendőrök az ügyben végzett adatgyűjtés során a feltételezett elkövetőt azonosították és október 30-án gyanúsítottként kihallgatták. S. Patrik ellen rongálás vétség elkövetése miatt indult büntetőeljárás. A rendőrség az ügyben a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat megküldte a Komáromi Járási Ügyészségnek – adta hírül a police.hu.

Címkék#police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!