megbánta

2019.04.09. 13:10

Betört a tatabányai büfébe az alkoholtolvaj, majd hívta a tulajdonost

Lopás vétsége miatt folytat büntetőeljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság az ellen a vértessomlói férfi ellen, aki betört egy büfébe Tatabányán.

Kemma.hu/police.hu

A 44 éves férfi azon a telken élt, ahol a büfé is volt

Forrás: Police.hu

Lopás vétsége miatt folytat büntetőeljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság az ellen a vértessomlói férfi ellen, aki még tavaly tört be egy büfébe Tatabányán. A büfé tulajdonosát a férfi értesítette a történtekről, hogy a gyanút elterelje magáról.

A rendőrség tájékoztatása szerint a 44 éves férfi Tatabánya hétvégi házas övezetében, Síkvölgypusztán dolgozott már közel egy éve. A sértett megengedte a férfinek, hogy a telkén lakjon, ahol egy büfé is volt. Mivel a viszony megromlott kettőjük között, ezért a 44 éves férfi a büfébe betört, ahonnan szeszes italt lopott. Az alkoholtolvaj megbánta amit elkövetett, ezért ő maga értesítette a tulajdonost a történtekről, aki 2018. május 24-én tett feljelentést a rendőrségen.

A rendőrök az idén, április 8-án fogták el Vértessomlón a férfit, akit a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A bűncselekmény elkövetését a tolvaj beismerte. Ellene lopás vétség miatt folytat büntetőeljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság. A rendőrség bíróság elé állítási javaslatot tervez megküldeni a Tatabányai Járási ügyészségnek.

A 44 éves férfi azon a telken élt, ahol a büfé is volt (Forrás: Police.hu)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!