csúnya sérülés

2018.05.29. 10:58

Ez történik, ha valaki nem néz körül, mielőtt kiszállna az autóból

A sofőr nem volt elég körültekintő, és parkolás után már pattant is volna ki az autóból. Nem ártott volna előbb belenéznie a visszapillantó-tükörbe.

kemma.hu/police.hu

A sofőr egyetlen fontos dolgoról feledkezett meg, mielőtt kiszáll: körülnézni

Forrás: police.hu

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két személyi sérüléses és kilenc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén, és két ittas vezetővel szemben intézkedtek. A rendőrök öt személyt fogtak el és nyolc főt állítottak elő. Biztonsági intézkedésre két esetben került sor.

A sofőr egyetlen fontos dolgoról feledkezett meg, mielőtt kiszáll: körülnézni
Fotó: police.hu

Egy 30 éves férfi május 28-án 14 óra 30 perckor Tatabányán, az Árpád úton az úttest jobb széle mellett, azzal párhuzamosan kiépített parkolóhelyen állt meg. A járművezető a kiszállás alkalmával kellő körültekintés nélkül nyitotta ki a bal első ajtót, és azt nekinyitotta a mögötte érkező személygépkocsi jobb oldalának. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!