Halálos baleset

2020.02.26. 17:30

Már az ügyészségen van a 11-es úton halálos balesetet okozó sofőr ügye

Az esztergomi rendőrök befejezték az eljárást a 35 éves sofőrrel szemben, aki halálos balesetet okozott a 11-es főúton. A karambol miatt egy ember bennégett a kocsijában.

Kemma.hu

Befejezték az ügy vizsgálatát a 35 éves sofőrrel szemben, aki halálos balesetet okozott a 11-es főúton, az eljárás ügyiratait átadták az ügyészségnek.

Forrás: police.hu

A police.hu tájékoztatása szerint az esztergomi rendőrök befejezték az eljárást azzal a férfival szemben, aki halálos közúti balesetet okozott a 11-es főúton tavaly. A nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte a rendőrség és vádemelési javaslattal megküldte az ügyiratokat a Tatabányai Járási Ügyészségnek.

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, a dorogi férfi 2018. július 7-én este hat óra magasságában, érvényes jogosítvány nélkül vezetett a 11-es számú főúton Esztergom irányából Pilismarót felé. Egyetlen utasával haladt az egyenes útszakaszon, majd egy járműoszlop előzésébe kezdett, amikor észrevette a bal oldali forgalmi sávban szabályosan közlekedő másik autót.

A 11-es úton okozott balesetet a sofőr (Fotó: police.hu)

Ekkor fékezett és a kormányt jobbra rántotta, azonban a balesetet már nem tudta elkerülni. A jobb oldali útpadkáról átsodródott a bal oldali forgalmi sávba és összeütközött a szemből érkező járművel, ami ennek következtében kigyulladt. A kigyulladt gépjármű vezetője a helyszínen életét vesztette, a két utasa súlyosan sérült. Az okozó jármű vezetője és utasa szintén megsérült. A 35 éves sofőrrel szemben halálos közúti baleset miatt folytattak büntetőeljárást az Esztergomi Rendőrkapitányságon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában