Kék hírek, bulvár

2016.09.20. 07:34

Várandós párja és babája is meghalt a balesetben, amit a részeg férfi okozott

Börtönbe záratnák azt a férfit, aki miatt élettársa és 9 hónapos magzata is meghalt egy autóbalesetben. A 38 éves sofőr túl gyorsan és ittasan vezetett, kocsijuk fának csapódott.

kemma.hu

A Tatabányai Járási és Nyomozó Ügyészség halált okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés miatt emelt vádat azzal a 38 éves férfivel szemben, aki ittasan vezetve okozta a 9 hónapos terhes élettársa halálát. Börtönbe záratnák a férfit.

A jogosítvánnyal nem rendelkező férfi 2016. február 17-én, a délutáni órákban, ittas állapotban, biztonsági övet nem használva vezette Bajna felől Epöl irányába. A kocsiban az élettársa utazott.

A férfi az egyik balra ívelő kanyarban a veszélyre figyelmeztető táblákat figyelmen kívül hagyta, és a 72 km/óra sebességgel haladó autóval megcsúszott a vizes úton, majd az út melletti fának csapódott.

A baleset elkerülhető lett volna, ha a vezető 50 km/óra sebességgel közlekedik. A nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét veszítette és a szakszerű orvosi beavatkozás ellenére sem lehetett megmenteni a magzat életét sem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!