Kék hírek, bulvár

2012.07.27. 14:59

Egy nap alatt elítélték a tatabányai tolvajt

Csütörtök reggel tetten érték, pénteken jogerősen elítélték azt a 31 éves tatabányai férfit, aki egy kertvárosi ház fészeréből lopott fémtárgyakat.

Kemma.hu

Nem csak a közlekedési szabálysértőket figyelték a Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának járőrei csütörtökön hajnalban, a rendőrök minden gyanús körülményre reagáltak. Így érték tetten azt a 31 éves tatabányai férfit, aki Tatabánya egyik kertvárosi házának fészeréből különböző fémtárgyakat tulajdonított el, miközben a tulajdonosok békésen aludtak a házban.

A férfi mintegy négyezer forint értékben szedett össze golyóscsapot, alumínium fedőt, vas kondért és kisebb csődarabot. A járőrök akkor érték tetten, mikor a lopott holmival a ház kerítésén mászott át. A férfit előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, majd további intézkedésre átadták a nyomozóknak, akik visszatérő „vendégként” üdvözölték.

A férfit őrizetbe vették, és pénteken gyorsított eljárás keretén belül bíróság elé állították, ahol a bíró jogerősen 1 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélte 5 évre felfüggesztve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!