Ingatlanajánló

2024.01.20. 15:32

A hét ingatlana: ha nem tudjátok eldönteni, hogy Tatabányán éljetek vagy sem, segítünk!

Találtunk egy olyan házat, amit ha megnéztek, nem marad bennetek kérdőjel, ha előtte azon vacilláltatok Tatabányára költözzetek vagy sem. Minden van benne, ami kell, tényleg minden. A kilátás több mint pazar, és minden jó minőségű, ami körülveszi. A rezsi ára arcpirítóan alacsony, a telek hatalmas. Az elosztás tökéletes, a pince száraz, és szellőztethető, a jakuzziba befér az egész család. Ha egy új, jobb életre vágytok költözzetek ebbe a házba, ami kisimítja az idegeiteket is!

Kemma.hu

A Lux Home Ingatlaniroda Tatabánya kínálatából eladó Tatabánya, családi ház jellemzői: 2 külön bejáratú, egymástól független tégla építésű ingatlan található ezen a 2017-ben épült, örök panorámás birtokon, telekterülete 2300 négyzetméter, ahol egy külön bejáratú 51 négyzetméteres (1 szoba + nappali konyha +fürdő-wc) és egy 116 négyzetméteres 3 szoba + fürdőszoba, nappali-konyha-étkező, ahol a hálószobához külön gardróbszoba, saját fürdőszoba és egy 2 személyes infraszauna tartozik. A ház első részében egy 51 négyzetméteres duplagarázs található, ahol egy zuhanyzó és külön wc lett kialakítva. 

Ezen a szinten kapott a helyet a házak gépészeti rendszere. Innen tudjuk megközelíteni a 27 négyzetméteres száraz boros pincét, ami kisméretű téglából épült és a ház ékköve lett. Szellőztetése megoldott. Víz, villany bevezetve, továbbá a dupla garázs mellett egy 1 beállásos garázs is található.

– Mindkét ingatlan minőségi anyagokból épült,  minőségi szaniterekkel, ahol a beépített wc tartályokhoz belső rendszerű érzékelős szagelszívók lettek felszerelve. Hőszivattyú segítségével mennyezeti hűtés és padló fűtés is használható- 5.2 KW-os 3 fázisú napelem, energiaellátás 3*32 A (H tarifás) - 20 centiméteres grafitos reflex homlokzati szigetelés - 30-as Porotherm tégla, 30 centiméteres cellulóz fújt födém szigetelés.

– A parkosított kert vakondhálóval és öntözőrendszerrel felszerelt, ahol egy 52 méter mély kút is található, melynek hozama óránként 1,5-2 köbméter! ( bevezetve az épületbe, mosókonyhába és wc -re ). A teljes kényelmet biztosítja a kertben található 6 személyes jacuzzi, mely egy 2 oldalról zárt fa szerkezetű tető alatt kapott helyet. A kertben egy kinti konyha is ki lett építve (téglából), mely árammal felszerelt, főzésre, baráti összejövetelekre kiválóan alkalmas. Rengeteg szépség és apró, de fontos dolog fellelhető még ebben a csodás paradicsomban! Ezt nem lehet leírni, ezt látni kell! Szinte okos otthon, minimális rezsi költségekkel!

További jó ajánlatokért keressen az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!