Ingatlanajánló

2023.10.28. 15:36

A hét ingatlana: igazi ritkaság ez a családi ház, patakkal a kertben!

Vannak, akik olyan otthonra vágynak, amelyen a telket nem egy kertész alakít ki, hanem a természet. Nekik kiváló választás lehet az a csatkai ház, amelynek a kertjét egy patak szeli ketté. A ház élhető méretű, a telek pedig nagysága miatt alkalmas arra is, hogy állatokat tartson vagy növényeket termesszen. Ha lóval költözne, nem akadály, két pajta is van!

Kemma.hu

Patak a saját telkén? Igen! Ezzel a tágas családi házzal, 5478 m2 gyönyörű telekkel, melyet patak szel ketté!

„Csatka településen megvételre kínálok, egy mindösszesen 112 m2 alapterületű, tégla építésű, stabil alapokon álló családi házat. Az ingatlan kitűnő szerkezeti állapotú, 2 szoba, nappali, előszoba, 2 fürdőszoba, konyha és nyári konyha helyiségekből áll. Minden helyiség világos, megfelelő burkolattal ellátott. Nyílászárói részben műanyag, részben az eredeti fa . Tetőszerkezete is nagyon jó állapotban van, betonfödémmel, betonkoszorúval, palafedéssel. Villanyhálózat részben, vízhálózat teljes egészében kicserélve. A villany 3x16 A nappali, 1x40 A vezérelt. Az otthon melegéről jelenleg egyedi fűtés gondoskodik, de a házba a gáz is be van vezetve. A telek mérete mindösszesen 5478 m2, állattartásra, gazdálkodásra kiválóan alkalmas. Az egész telek szép, gondozott, első része parkosított, második részen azonnal használható istálló (34 m2) , 2 db pajta (41+34 m2), egyéb ólak, ásott kút, füstölő, 34 m2-es pince található, ez a telekrész 2885 m2. A telket egy patak szeli ketté, a patak túloldalán levő 2593 m2 telken többféle gyümölcsfa, valamint egy erdős rész található. Jó szívvel ajánlom azoknak, akik szeretik a csendet, a természetet nem utolsósorban azoknak, akik állattartásban, gazdálkodásban gondolkodnak. Hisz itt minden adott!.”[...]

áll a hirdetésben.

További izgalmas ajánlatokat keressen az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!