Ingatlanajánló

2023.07.15. 11:30

A hét ingatlana: panoráma, ami megér 84 millió forintot

A csolnoki 206 négyzetméteres ingatlanhoz nem csak csodás panoráma, de mesés kert is tartozik. Az öt szobás, két gernerációs, két bejáratos ház könnyen egybe is nyitható, ha a család összes tagját nagyon közel akarjuk tudni magunkhoz.

Kemma.hu

A csodálatos panorámával rendelkező épület 84 millió forintért keresi új lakóját

Forrás: Ingatlanbazár

„Eladásra kínálom 2 generációs, összkomfortos családi házunkat, Csolnok nyugodt, rendezett környékén, gyönyörű panorámával. Városi lakást a vételárba beszámítok.”

Csolnok Budapesttől 40, Dorogtól 4 kilométerre található, a Dorog–Tinnye közötti 1106-os számú mellékút mentén. A faluban megtalálható minden, ami a mindennapi élethez szükséges: bölcsőde, óvoda, általános iskola, orvos, posta, gyógyszertár, élelmiszerbolt és hentes-üzlet.

A háztól a falu központja 5 perc sétával elérhető, a kirándulni vágyók a települést körülvevő erdőket, illetve egy kis horgász tavat fedezhetnek fel. A festői fekvésű település hegyekkel és erdőkkel van körülvéve, legmagasabb pontja a Nagy-Gete hegy, amelynek gerincén vezet át az Országos Kéktúra nyomvonala.

Az ingatlan egy 669 m2-es, önálló helyrajzi számon lévő, déli fekvésű telken, rendezett kertben található. A 80-as évek elején téglából épült, 2005-ben felújított, szigetelt, szuterénes, földszinten előtér, nappali + 1 szoba, étkező, konyha, kamra, fürdő, WC (102m2); a tetőtérben előtér+lépcsőház, nappali + 2 szoba, amerikai konyha+étkező, kamra, fürdő, WC, mosókonyha (90 m2) 3 terasz, 1 garázzsal és 2 fedett kocsibeállóval ellátott családi ház.

A közösségi terekben kerámialap, a szobákban laminált padlóburkolat van. A ház 2 külön bejáratos, de a két lakás könnyen összenyitható! Az ingatlan teljes közművel rendelkezik. A földszinten részben, a tetőtérben teljes padlófűtés van.

A meleget, és meleg vizet 2 önálló mérőórával bekötött gázkazán biztosítja, a földszinten kandalló az egész lakrészt kifűti. A tetőteret klíma hűti. Kábel-TV, internet ki van építve.

További otthonokat, akár kastélyokat is az ingatlanbazar.hu oldalán keressen! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!