A hét ingatlana

2023.03.04. 11:30

Eladó Mocsán egy egykori Hercegprímás villaháza és 201 milliós birtoka

A Mocsán kínált, egykori Hercegprímás részére épült szépség és területe igazi ínyencség a helyi ingatlanpiacon. A tokkal-vonóval együtt 201,3 millió forintért kínált ajánlat múltja és jelene is izgalmas. És akkor még ugye nem tudni, mit rejt a jövő…?

Kemma.hu

Egy egész birtok lehet a tié Mocsán 200 millióért

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Budapest-Bécs M1-es autópálya vonzásában, Budapesttől 40 km-re, Tata külterületeként is emlegetett Mocsa településen kínálunk megvételre egy csodálatos Erdei Birtokot. A minden igényt kielégítő, közel 15 ezer m2 területű birtokon található egy patinás, luxus módon berendezett, energiatakarékos, egy szintes, 420m2-es Erdei Kúria.

Az impozáns Villaházban 2 nappali, 6 hálószoba, 6 fürdőszoba, vendégmosdók, gourmet konyha, kandalló, étkező, dolgozó, családi szoba és társalgó/könyvtár is kialakításra került. A birtok aszfaltozott úton közelíthető meg, az épület teraszáról karnyújtásnyira található egy saját halastó/dísztó is! 

A valamikori vadász/halász ház 1904-ben épült, az akkori Hercegprímás megrendelésére, de 2018-ban teljes korszerűsítésen esett át, minőségi anyagok, magas szintű technológiák felhasználásával, a környezet védelme és a környezettudatos fenntartás figyelembe vételével, különös tekintettel a hőszigetelésre, energiafelhasználásra, hogy az elkövetkező 100 évben jól szolgálhassa tulajdonosai pihenését és befektetésének értékállóságát. A terület állandó éjszakai világítása és készenléti meleg víz ellátása, napkollektoros eszközökkel került kiépítésre.

A vízellátás saját mély kútból, elektromos áram saját trafóról megoldott, a központi fűtést a vízteres kandalló és kazán is biztosítja, a melegvizet elektromos bojler is szolgáltatja. A kúria igényesen, értékálló antik bútorokkal, vintage stílusban lett berendezve, a legigényesebb elvárásoknak is megfelelően. Az értékálló bútorok is növelik a kúria különleges egyediségét és méltóságát. A hatalmas birtok kerítéssel, biztonsági-, távfelügyeleti rendszerrel is el van látva. [...]”

További izgalmas, eladó otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!