nyaralóknak

2017.07.20. 05:50

Napos idő lesz, csapadék nem várható, hőség viszont igen

Naponta frissülő hírekkel tájékoztatjuk a nyaralókat és a nyaralni indulókat.

Csütörtökön az egész országban szikrázó napsütés várható, amit még felhők sem igen fognak zavarni, kivéve a Dunántúlon, ahol délutántól fátyolfelhők takarhatják a napot, ez azonban inkább enyhülést jelent, csapadék ugyanis sehol nem lesz.

A legmagasabb hőmérséklet 31 és 36 fok között alakul, az északi megyékben és az Alpokalján enyhébb, az Alföldön melegebb idő lesz. A hőségre érdemes felkészülni, a levegő ugyanis még késő este sem hűl 20 fok alá, sok helyen még ennyire sem.

Nagyobb tavaink a visszatérő kánikulának köszönhetően újra melegedésnek indultak, a Tisza-tó 24, a Balaton és a Velencei-tó átlagban egyaránt 25 fokos. Csapadék sehol nem várható, gyenge vagy mérsékelt, változó irányú szél viszont igen.

Az Adrián továbbra is kánikula van, a hőmérséklet mindenhol 30 és 35 fok között alakul, átlagosan 32-34 fok között lesz, amit mérsékelt északi szél tesz majd elviselhetőbbé. A melegnek köszönhetően a tengervíz 26-27 fokos. Csapadék nem várható, kisebb esőktől csak hétvégétől kell tartani.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!