megúszta

2017.10.27. 21:51

Nagyon vigyáztak az égiek az oroszlányi szépségkirálynőre a manilai terrortámadásánál

43 napig forgatta a Survivort a Fülöp-Szigeteken az oroszlányi fitneszmodel, Kocsis Alexandra. A hazaútja sem volt egyszerű: ott volt ugyanis abban a kaszinóban, amelyet fegyveresek támadtak meg.

kemma.hu

Kocsis Szandi számára a hazaút is felért egy Survivorrel: az oroszlányi szépséggel ugyanis hajmeresztő történet esett meg a Fülöp-szigetek fővárosában.

– Miután kiestem, repülővel mentünk Manilába. Aznap éjjel átmentem a szemben lévő szállodába, mondván, van egy kis pezóm, azt eljátszom. Csináltam magamról egy képet, és mert volt internet-hozzáférés, elküldtem anyukámnak és a legjobb barátomnak. Egyikük sem repesett a boldogságtól, mikor rájöttek, hogy egyedül játszom, nem a többiekkel. Menjek vissza azonnal, kérték. Addig mondogatták, míg fogtam magam, felálltam fél kettőkor, otthagytam az egészet, visszamentem a szállodába. Lezuhanyoztam, elkészültem, majd negyed három körül lementem kávét inni, hogy felébredjek. Mikor kinyílt a liftajtó, rengeteg ember tódult kifelé. Vérző emberek. Kint mindenhol tankok, terrorelhárítók, rendőrök, mentők. Kérdeztem a recepcióst: mi történt itt? Azt mondta terrortámadás. Először nem is hittem el, azt gondoltam, biztos anyukám szólt ide, hogy mondják nekem ezt, nehogy visszamenjek kaszinózni. Azonban a recepciós igazat mondott, egy fegyveres lőtt le harminchét embert a szemközti szálloda kaszinójában. Jó, hogy hallgattam rájuk és visszamentem a hotelbe – mondta Alexandra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!