Hírek

2005.05.05. 07:57

HÍRsáv

BAMA

Az Európa Kiadó ráadáskoncertet ad
AZ A38-AS HAJÓN múlt hét végén hatalmas sikerrel adott két koncertet a legendás Európa Kiadó. Ezért Menyhárt Jenő és társai ma este tíz órakor még egyszer fellépnek a hajón. Jegyárak: elővételben 2500, koncert előtt 3000 forint. (tsz)

Legyen ön is milliomos, keresztyén változatban
PAPP DÁNIEL, a Németországban szolgálatát teljesítő baptista lelkipásztor elkészítette a Legyen ön is millio-mos! keresztyén változatát. A bibliai játékot az interneten a www.fuerjesus.de. címen indította el. Az első kérdés lehet a következő: „Kinek bocsát meg Isten?” Aki azt jelöli be: „Mindenkinek”, csalódni fog. (tsz)

Frank Sinatra, a maffia postása
A VILÁGHÍRŰ ÉNEKEST egy alkalommal 3,5 millió dollárral kapták el. A hatalmas összeget a maffia megbízásából szállította. Ezt állítja május 16-án megjelenő életrajzi könyvében az amerikai szerzőpáros, Anthony Summers és Robbyn Swan. (kk)

Kiosztották a Fonogram-díjat
Az arany zsiráf utódjaként Fonogram-díjjal értékelt a Magyar Hanglemezkiadók Szövetsége. Az év hazai rocklemeze a Haven Street Seven, a „Szállj ki és gyalogolj!”. Zsédenyi Adrienn Zséda-vue-ja az év hazai pop-, Majkáé a hip-hop-, a Kontroll pedig a filmzene kategóriában győzött. (va)

Vasárnap Köss ki a művészeteknél!
A MŰVÉSZETEK PALOTÁJÁBAN vasárnap egész napos rendezvénnyel várnak mindenkit. A Köss ki a művészeteknél! rendezvényen a muzsikáról a Filharmonikus Zenekar és a Nemzeti Énekkar tagjaiból alakult kamaraegyüttesek gondoskodnak. Gyermekprogramokat és filmklubot is kínálnak. (pg)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!