Távolugrás

2024.05.24. 17:27

Videón a nagy ugrás: így lett világbajnoki dobogós a tatabányai Luterán Petra

Íme, Luterán Petra bronzérmes távolugrása a Japánban rendezett para atlétikai világbajnokságon.

Kemma.hu

A Tatabányai Sport Club hivatalos Facebook-oldalán tette közzé a videót, amelyen a versenyzőjük, Luterán Petra 566 centis, új egyéni csúcsos ugrásával megszerezte a harmadik helyezést a világbajnokságon.

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, Luterán Petra nem áll meg, továbbra is remekel a Japánban rendezendő paraatlétikai világbajnokságon. A sportesemény nyolcadik napján a T46-T47-es összevont kategóriában 5,66 méteres egyéni csúccsal újabb világbajnoki bronzérmet szerzett a TSC Geotech versenyzője távolugrásban. Két nappal korábban szintén a dobogóig jutott a fiatal versenyző. Pénteken, az első helyen az ecuadori Kiara Rodriguez (617 centiméter) érte végzett, mögötte a a 26 éves új-zélandi versenyző Anna Grimaldi  (584 centiméter) szerezte meg a második helyezést. Luterán Petra legközelebb a 200 méteres síkfutásban (T47) fogja megmérettetni magát.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában