NBIII

2024.05.13. 13:48

Nem bírtak egymással a felek a vármegyei rangadón

A labdarúgó NBIII északnyugati csoportjában a Komárom fogadta a Dorog együttesét a vármegye hétvégi rangadóján.

Kemma.hu

Fejjel ment a komáromi kapus az NBIII vármegyei rangadóján

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zetovics Márió

A tavaszi szezon második vármegyei rangadójára került sor az NBIII északnyugati csoportjában, ezúttal a Komárom VSE és a Dorogi FC csapott össze az előbbi otthonában. Őszi mérkőzésükön nem láthatott gólt a publikum, így a találkozó hatodik percében máris több találattal álltak a csapatok, ugyanis Vígh Ádám juttatta előnyhöz a dorogiakat. A vezetés kitartott a szünetig, így a fordulás után a komáromiaknak kellett menni előre. A második játékrész derekán az erőfeszítéseiket siker koronázta, Sandal Dominik értékesített büntetőjével egyenlő lett az állás.

Fejjel ment a komáromi kapus az NBIII vármegyei rangadóján
Fejjel ment a komáromi kapus az NBIII vármegyei rangadóján
Fotó: Zetovics Márió / Forrás: 24  Óra

Igazságos eredmény a rangadón

A mérkőzés hátralévő részében már nem született több gól, ezzel ismét megosztoztak a pontokon a vármegye csapatai. A KVSE ezzel a döntetlennel ráadásul megúszta, hogy a múlt héten elszenvedett első tavaszi vereségük után ne kelljen ismét pont nélkül lejönni a pályáról. A tabellán jelen pillanatban a hetedik helyet foglalja el a Dorog 41 ponttal, mögöttük szorosan következik a Komárom egyetlen egységgel lemaradva. A következő körben Bekő Balázs együttese a már biztosan kieső Szombathelyi MÁV Haladás együttesét fogadja, míg a komáromiaknak újabb vármegyei rangadó következik Tatabányán.

 

NBIII. Északnyugati csoport, 28. forduló
Komárom VSE - Dorogi FC 1-1 (0-1)
Molaji Sporttelep, Komárom, vezette: Görög Márió (Holpár G., Urbán R.)
Komárom: Bánfalvi - Tifán-Péter, Sandal, Köles, Irmes, Koch (Szecsődi 70.), Szénási, Tímári, Jankovics (Harangozó 77.), Popovics, Nagy Zs. Vezetőedző: Burányi Tamás.
Dorog: Pálfi - Forgó (Balla 69.), Ferkó, Berkó, Hoszpodár (Selmeci 46.), Vígh (Tóth 64.), Papp, Kovács, Szerencsi, Barna (Harmat 46.), Tomás. Vezetőedző: Bekő Balázs.
Gólszerzők: Sandal (63.), illetve Vígh (6.)
Kiállítva: Popovics (89.)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában