NBIII

2024.05.12. 21:23

A végén bukta el a győzelmet a Bányász, mégis szerencséjük van

Az NBIII északnyugati csoportjában az Opus Tigáz Tatabánya felejthető mérkőzésen a végén bekapott gól miatt csak egy ponttal tér haza Sopronból. A forduló többi találkozóin azonban a kezükre játszottak.

Kemma.hu

Az első helyről, három pontos előnnyel várta a Tatabánya a soproni kiruccanást. Könnyűnek semmiképp nem ígérkezett a találkozó, és ennek megfelelően sokáig nem is találta a fogást a Bányász az ellenfél védelmén. Gól nélkül csordogált a mérkőzés, amikor a hajrához közeledve egy fejes után a soproni kapuban landolt a labda. A vendégek talán már a zsebükben érezhették a három pontot, amikor az utolsó percekben váratlanul kiegyenlítettek a hazaiak. 

A Bányász (kékben) a döntetlen ellenére őrzi előnyét a tabella élén
A Bányász (kékben) a döntetlen ellenére őrzi előnyét a tabella élén
Fotó: Zetovics Márió / Forrás:  24 Óra

Őrzi előnyét a Bányász

Világvége hangulatnak nem szabad lennie még mindig, főleg, hogy az őket üldöző Bicske és a Veszprém is botlott, így megmaradt a három pontos előny. A hátralévő két fordulóban mindenesetre nem szabad már hibázni. A Tatabánya 60 ponttal vezeti a tabellát, mögötte 57-57 ponttal érkezik a Veszprémet legyőző III. Ker TVE és a Bicske csapata, míg a bakonyi gárda 56-al jelenleg a negyedik pozíciót foglalja el.

Gyürki Gergely: — Végig frusztráltnak éreztem a társaságot, a csapatjátékunk nem volt gördülékeny. Nagyon nehéz egy ilyen passzív, és agresszívan, szervezetten védekező csapat ellen játszani. A meccs összképét nézve reális eredmény született, még akkor is, ha mi kezdeményeztünk többet. 

Labdarúgás, NBIII. Északnyugati csoport, 28. forduló
Caola Sc Sopron - Opus Tigáz Tatabánya 1-1 (0-0)
Városi stadion, Sopron, vezette: Iványi Gábor (Aczél P., Szabados D.)
Tatabánya: Lóth - Árvai, Kovács, Krupánszki, Szegleti, Szegő (Szalánszki 46.), Kiprich (Forró 81.), Buna (Molnár 46.), Klausz (Katona 46.), Letenyei (Soltész 61.), Székely. Vezetőedző: Gyürki Gergely.
Gólszerzők: Marek (88.), illetve Árvai (75.)

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában