Bombaforma

2024.04.06. 18:21

Egészen elképesztően teljesítenek a komáromiak

Újabb megoldásra váró feladat vár a Komárom VSE csapatára az NBIII hétvégi fordulójában, de ahogyan idén teljesítenek, ez sem tűnik megoldhatatlannak a számukra.

Túri Csaba

Télen még senki nem tett volna arra egy lyukas garast sem, hogy a két csapatnak a tavaszi találkozója rangadó lesz az NBIII-ban. Márpedig most erről van szó, ugyanis az őszi szezon végén a Budaörs és a Komárom is hátrafelé nézegetett, nehogy bajba kerüljenek, ehhez képest jelenleg az Északnyugati csoport két legjobb formájában lévő gárdájáról beszélhetünk. 

Bombaformában futballoznak idén az NBIII-ban a komáromiak
Bombaformában futballoznak idén az NBIII-ban a komáromiak
Fotó: Viszló Balázs

A Pest vármegyeiek négy győzelemmel lőttek ki 2024-ben, mindössze az elmúlt fordulóban szenvedtek vereséget, a KVSE pedig az első két meccsén elért döntetlenjük után zsinórban viszik hármasával a pontokat. Jelenleg a Komárom az egyetlen csapat, amelyik még nem szenvedett vereséget a naptári évben. Egy szó, mint száz, izgalmas mérkőzésre van kilátás az immáron két felsőházi csapat találkozóján. Ősszel a komáromiak tudtak nyerni 2-0-ra, ezzel az eredménnyel biztosan elégedettek lennének vasárnap is a mérkőzés lefújása után.

NBIII. Északnyugati csoport, 23. forduló
Budaörs - Komárom VSE
Budaörs, Városi Stadion, vasárnap: 16 óra

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában