Labdarúgás

2024.03.30. 17:24

Nem lehet megállítani a komáromiakat

Bomba formában a KVSE csapata. Az NBIII.-as Komárom VSE újabb győzelmet aratott, ráadásul ehhez most kétség sem férhetett.

Túri Csaba

Sokszor élhették át idén a gólöröm pillanatát a Komárom játékosai

Fotó: Viszló Balázs

Arról már mi is írtunk korábban, hogy a gyengébb őszi szezon után a 2024-es naptári esztendőt kirobbanó formában kezdte meg a Komárom VSE labdarúgócsapata, az eddig lejátszott öt mérkőzéséből eddig nem találtak legyőzőre. A soros ellenfél a Zalaegerszeg FC második csapata volt, akik szombaton kénytelenek voltak meghajolni Burányi Tamásék előtt.

Ritka pillanat az idén, amikor nem a Komárom VSE irányít
Ritka pillanat az idén, amikor nem a Komárom VSE irányít
Fotó: Viszló Balázs

Rangadó előtt a Komárom VSE

A szokásos vasárnapi időpont helyett ezúttal szombaton léptek pályára a komáromiak, akik az eddig szerényen teljesítő, kieső helyen tanyázó egerszegieket fogadták. A formát és a tabellán elfoglalt helyezések is hazai sikert vetítettek előre, és a papírforma végül igazolta is önmagát. A KVSE jószerivel már az első félidőben eldöntötte a három pont sorsát, a gyengélkedő ZTE II. csapatától nehezen várhatta el bárki is, hogy felálljon kétgólos hátrányból. Végül a szépítés sem jött össze nekik, sőt, a duplázó Nagy Zalán még tovább is növelte a Komárom előnyét, végképp eloszlatva minden kételyt a győztes kiléte felől.

Ezzel a sikerrel — még ha átmenetileg is — egészen a hatodik helyre kúszott fel a KVSE, miközben télen még a kiesés szele is fenyegette őket. A következő fordulóban kemény erőpróba vár Nagy Zalánékra, a náluk is jobb formában lévő, idén eddig négyből négyet nyerő (köztük a Tatabánya és a Veszprém ellen) Budaörs csapatához látogatnak.

NBIII. Északnyugati csoport, 22. forduló
Komárom VSE - Zalaegerszegi TE FC II. 3-0 (2-0)
Komárom, Molaji Sporttelep, vezette: Kulcsár K. (Halmai K., Holpár G.)

Komárom: Bánfalvi (Maszlavér 65.) - Nagy T., Sandal, Irmes (Oláh 65.), Wágenhoffer (Köles 76.), Szénási (Tifán-Péter 65.), Nagy Z., Jankovics (Berzsenyi 65.), Kalmár, Popovics, Nagy Zs. Vezetőedző: Burányi Tamás.

ZTE II.: Senkó - Dóczi (balabás 60.), Király (Lengyel 70.), Korógyi, Boros, Kapus (Varga 68.), Bodrogi, Mulasics, Kozári, Baloteli (Györe 46.), Kámi (Wolf 68.). Vezetőedző: Koller Zoltán.

Gólszerzők: Nagy z. (22., 56.), Sandal (39.)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában