Veretlenül

2024.04.08. 14:46

Vajon melyik csapat nem kapott ki ismét?

Talán már meg sem lepődik senki, hogy az NBIII legújabb fordulójában sem talált legyőzőre a Komárom VSE gárdája. Kis túlzással olyan tavaszi szezont futnak, mint a Bundesligában éllovas Bayer Leverkusen.

Kemma.hu

Bizony, a télen még az NBIII tabellájának hátsó felében tanyázó együttesek jelenleg a csoport legjobb formában lévő alakulatai, így nyugodtan tekinthettünk az összecsapásra előzetesen rangadóként. Sőt, a Komárom VSE az egyetlen gárda, amelyik még nem szenvedett a naptári évben tétmeccsen vereséget. 

A Budaörs (zöldben) csapata sem bírt a komáromiakkal az NBIII hétvégi fordulójában
A Budaörs (zöldben) sem bírt a komárom VSE csapatával az NBIII hétvégi fordulójában
Forrás: Budaörsi SC/Facebook

A vendégek Sandal góljával megszerezték a vezetést negyed óra elteltével, de sokáig nem tartott az örömük, perceken belül egalizált a budaörsi csapat. A gyors gólváltás után a mérkőzés végéig nem történt érdemleges esemény, amikor a hazaiak védőjét kiállította a játékvezető. A KVSE csapata hiába került emberelőnybe, már csak percek voltak hátra a találkozóból, nem is született több találat. Újabb pontszerzésével továbbra is veretlen idén Burányi Tamás csapata, és pontszámban beérte a vármegyei rivális Dorogot a tabellán.

NBIII. Északnyugati csoport, 23. forduló
Budaörs - Komárom VSE 1-1
Városi Stadion, Budaörs, vezette: Takács Á. (Turi M., Cseresznyák Cs.)

Budaörs: Schrenck - Petneházi, Lami, Fényes, Tányéros, Birtalan (Gula 73.), Fekete (Erdey 73.), Szécsi (Szamosi 57.), Murai (Horváth 46.), Sajbán, Váradi (Balajti 55.). Vezetőedző: Bognár György

Komárom: Maszlavér - Tifán-Péter, Nagy, Sandal, Köles, Irmes (Berzsenyi 73.), Szénási (G. Biró 73.), Nagy Z., Kalmár (Oláh 56.), Popovics, Nagy Zs. (Wágenhoffer 80.) Vezetőedző: Burányi Tamás

Gólszerzők: Váradi (22.) illetve Sandal (17.)
Kiállítva: Lami (87.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában