Utánpótlás

2024.04.13. 14:33

Kislány lett a legjobb focista a fiúk között

Erdei Nóra az év második hónapjának legkiemelkedőbb játékosa lett saját korosztályában. Az U9-es új tehetséget már ennyi évesen kimagasló labdarúgás jellemzi.

Kemma.hu

Erdei Nóra nyerte el az U9-es csapat legjobbjának járó díjat, olvasható a Nyergesújfalu SE közösségi médiás felületén. Ez a hír önmagában még nem is lenne olyan nagy szám, ám a fiatal lány a fiúcsapat közül került ki győztesen. A klub nagyon elégedett az új reménységükkel, aki mindössze fél éve a csapat tagja, mégis képes volt olyan teljesítményt nyújtani, amivel kiérdemelte ezt az elismerést. A csapat elmondása szerint a fiatal lány rendszeresen részt vesz az edzéseken, ahol maximális odafigyeléssel végzi el a kijelölt feladatokat. A közleményüket a Bozsik fesztivállal zárják, ahol a tehetségére mindenki felfigyelt a kiemelkedő performansza révén.

Erdei Nóra a harmadik hónap legkiemelkedőbb játékosa saját korosztályában. Az U9-es új tehetséget már ennyi évesen kimagasló labdarúgás jellemzi.
Erdei Nóra, az U9-es csapat legjobbja fogja megérdemelt díját
Forrás: Nyergesújfalu SE/Facebook

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában