Labdarúgó NBIII.

2024.04.01. 06:30

A helyszínen tekintette meg a Dorogi FC legendája a meccset

Továbbra sem megy hazai pályán. A Dorogi FC csapata idei harmadik mérkőzésén is gólképtelen maradt saját pályáján az NBIII. hétvégi fordulójában.

Túri Csaba

A Dorogi FC legendája, Dr. Bartalos József végezte el a kezdőrúgást

Forrás: Dorogi FC/Facebook

Jó hangulatban várhatta a Dorogi FC a mérkőzését a múlt heti, Bicskén aratott rendkívül értékes győzelme után. Az egyetlen intő jel számukra az volt, hogy hazai pályán eddig még gólt sem tudtak szerezni 2024-ben. A hazai gólcsendet a jó erőkből álló, és még a bajnoki címre is esélyes III. kerületi TVE ellen kellett volna megtörni. 

Bekő Balázs, a Dorogi FC vezetőedzője dühösen értékelt a meccs után
Bekő Balázs, a Dorogi FC vezetőedzője dühösen értékelt a meccs után
Forrás: Facebook/Dorogi FC

Rá sem lehetett ismerni a Dorogi FC csapatára

A mérkőzést egy különleges esemény vezette fel: dr. Bartalos József, a dorogiak élő legendája végezte el a kezdőrúgást, aki egész pályafutása során a piros-feketék mezét viselte, összesen 350 alkalommal. A legenda, és a többi kilátogató szurkoló azonban nem azt a Dorogot látta, amilyet látni szeretett volna. Fásultan mozgó, előre veszélytelen játékosok voltak a pályán, így rájuk nézve volt biztató, hogy nagyon sokáig döntetlenre állt a találkozó.

Az óbudai együttes a második félidőben aztán megtörte a hazaiakat, két gólt is szereztek, amivel meg is nyerték a találkozót. Ezzel a győzelmükkel feljöttek a harmadik helyre, öt pontra megközelítve az első helyen álló Opus Tigáz Tatabányát. A dorogiak maradtak az ötödik helyen, de mögéjük egy nem várt csapat zárkózott fel egyetlen pontra. A vármegye másik csapata, a Komárom VSE remek idei formájának köszönhetően ott liheg a dorogiak nyakán.

A mérkőzés után csalódottan és dühösen nyilatkozott Bekő Balázs, a hazaiak mestere a csapat hivatalos Facebook-oldalán.

Bekő Balázs: – Gratulálnom kell az ellenfélnek, megérdemelten nyertek. Sajnos ezen a meccsen az egy pontot sem érdemeltük volna meg. Gyengén, tűz nélkül, bátortalanul játszottunk, nagyon rossz volt a játékosok testbeszéde. Ezt a játékot, de legfőképpen ezt a mentalitást nem akarom többet itt látni, ezen változtatni kell. Ki lehet kapni egy meccsen, de nem így. Egy hét múlva megyei rangadót játszunk a Tatabánya ellen, azon a találkozón csak olyan játékos kaphat szerepet, aki a szívét és a lelkét is kiteszi a pályára, aki az utolsó leheletéig küzd, hajt  a győzelemért.

 

NBIII. Északnyugati csoport, 22. forduló
Dorogi FC - III. ker. TVE 0-2 (0-0)
Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion, Dorog, vezette: Ujhelyi T. (Balla L., Elek B.)

Dorog: Pálfi - Forgó (Boda 85.), Tóth, Ferkó, Selmeci (Bokán Barnabás 74.), Berkó (Markos 85.), Harmat (Bokán Bence 85.), Vígh (Balla 60.), Papp, Szerencsi, Tomás. Vezetőedző: Bekő Balázs.

III. ker. TVE: Hajagos - Hegyi (Bartos 76.), Cseszneki (Török 89.), Erdei, Pálvölgyi, Vankó, Szalka (Kamarás 66.), Árva (Zámbó 57.), Marques-Airosa, Barczi (Kaproncza 89.), Kulcsár. Vezetőedző: Harmati Tamás.

Gólszerzők: Szalka (66.), Kamarás (83.)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában