Mennyei

2024.03.15. 18:00

Ragyogó idő, hosszú hétvége, megyei foci

Folytatódik a küzdelem Komárom-Esztergom vármegye területi első osztályában. A megyei foci szerelmeseire csodálatos időjárás és izgalmas mérkőzések várnak a hosszú hétvége utolsó napján.

Kemma.hu

Bár a Tatai AC meglepetésre kikapott az elmúlt fordulóban, a bajnoki címért zajló versenyfutás továbbra is rengeteg izgalmakat tartogat a megye egyben. A megyei foci szerelmesei dörzsölhetik a tenyerüket, hiszen számos izgalmasnak ígérkező összecsapást is rendeznek az aktuális fordulóban

Nehéz mérkőzés vár a Sárisápra (csíkosban) a megyei foci első osztályában
Nehéz mérkőzés vár a Sárisápra (csíkosban) a megyei foci első osztályában
Fotó: Flajsz Peter

A Nyergesújfalu stabilizálhatja vezető helyét, vagy adott esetben növelheti is az előnyét. Utóbbihoz értelemszerűen hazai pályán a Tát ellen kellene győzniük a szomszédvári rangadón. Közvetlen üldözőjük, a sérülésekkel sújtott Zsámbék a forduló rangadóján a Sárisáphoz látogat. Igazi háromesélyes meccs, ahol a hazaiak egy győzelemmel még életben tarthatják a reményeiket, hogy odaférjenek a dobogóra.

A Vértesszőlős gárdája megtörné hosszú ideje tartó negatív szériáját és újra pontot, pontokat szereznének az Almásfüzitő ellen hazai pályán. A szőlősieknek azonban nehéz dolguk lesz, hiszen aktuális ellenfelük a tavaszi első fordulóban három ponttal gazdagodott, míg legutóbb egy rendkívül szoros és izgalmas meccsen maradtak alul  a listavezető ellen.

Területi I. osztály, 16. forduló

Március 16., szombat, 15 óra
Vértesszőlősi Sportegyesület - Almásfüzitői SC
Hagymási Zoltán, a Vértesszőlős vezetőedzője: Ugyanúgy készülünk mint eddig, szeretnénk egyre többet megmutatni magunkból. Az első két fordulóban erős ellenfeleink voltak, hétvégén talán egyenlő erők küzdelme lesz. Szeretnénk megszerezni az első tavaszi győzelmünket, várjuk nagyon a mérkőzést.

Március 17., vasárnap, 15 óra

Bábolnai SE- FC Esztergom
Józsa Péter, a Bábolna vezetőedzője: Lehet, hogy közhely, de a múlt heti győzelmünk akkor ér valamit, ha most is tudunk nyerni. Egy embert elvesztettünk, de helyette egy játékos visszatér. A korábbiakhoz hasonló létszámmal készülünk, de annál nagyobb akarattal. Az ellenfelünket nem becsüljük le, nem szabad a tabellából kiindulni, mert annak nem lenne jó vége. 

Lábatlani ESE - Tatai AC
Karcagi Pál, a Lábatlan vezetőedzője: A bajnokság egyik legjobb keretével rendelkező Tata látogat hozzánk. Megpróbálunk felnőni a feladathoz.

Nyergesújfalu SE - DG Tát
Gálicz Ferenc, a Nyergesújfalu vezetőedzője: Mindig nehéz meccset játszunk a masszív Táttal, ami egy szomszédvári ütközet. A heti felkészülésünket megnehezítette, hogy három játékosunk is kidőlt a sorból. Ennek ellenére bizakodva várjuk az összecsapást és szeretnénk otthon tartani a három pontot.

Vértessomló - Koppánymonostori SE
Nagy Géza, a Vértessomló vezetőedzője: Ha ironikus szeretnék lenni, azt mondanám ismét egy könnyű mérkőzés vár ránk. Egy újabb bajnokesélyes csapattal találkozunk, de legalább gyorsan túl leszünk ezeken a mérkőzéseken. Bár kikaptunk a múlt héten, sokat tudunk meríteni abból a meccsből. Nem feltartott kezekkel lépünk pályára, szeretnénk megnehezíteni a Koppánymonostor dolgát, és bízunk az első tavaszi pontokban. Remélem, jó idő lesz és sok szurkoló kilátogat a találkozóra.

Sárisápi BSE - Zsámbéki Sport Klub
Fenyvesi László, a Sárisáp vezetőedzője: Az őszi szezonban a legnehezebb mérkőzésünk Zsámbékon volt, akkor a szerencse is kellett a pontszerzéshez. Nem véletlenül állnak a dobogón és szerintem a bajnoki cím egyik legnagyobb esélyesei. Megvan a tervünk a találkozóra, remélem jó napot fogunk ki és sikerül otthon tartanunk a három pontot.

Szabadnapos: Wati Kecskéd KSK

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában