Kézilabda

2024.03.30. 21:44

Az első félidőben eldőlt a vármegyei rangadó

A Komárom VSE becsülettel küzdött végig, de az elején összeszedett hátrányt nem tudták ledolgozni a Vitézek ellen.

Túri Csaba

Jó kezdésének köszönhetően nyert a Vitézek

Fotó: Viszló Balázs

Komárom-Esztergom vármegye két csapata feszült egymásnak egy harmadik városban, ugyanis a Komárom VSE-Esztergomi Vitézek női másodosztályú kézilabdamérkőzést Tatán rendezték meg. A "hazaiak" egy vereséggel a hátuk mögött, míg a vendégek hatos győzelmi sorozattal érkeztek a mérkőzésre.

Küzdöttek becsülettel a komáromiak (pirosban), de az Esztergom nyerte a vármegyei rangadót
Küzdöttek becsülettel a komáromiak (pirosban), de az Esztergom nyerte a vármegyei rangadót
Fotó: Viszló Balázs

A Vitézek rögtön az elején megmutatták, hogy miért érkeztek, percek alatt megléptek négy góllal. A félidő további részében csak támadásokra változott a különbség, de a szünetre még rápakoltak a vendégek, így megnyugtató, hatgólos előnnyel mehettek pihenőre.

A második játékrészben küzdött a Komárom, de sokáig nem tudtak feljebb zárkózni, az Esztergom magabiztosan őrizte az előnyét. Bár az utolsó percekre faragtak a hátrányukból a komáromiak, Elek Gábor csapatának a győzelme nem forgott veszélyben.

Női kézilabda NB1/B, 23. forduló
Komárom VSE - Esztergomi Vitézek 22-24 (9-15)
Tata, Güntner Aréna, 250 néző, vezette: Győr Á., Hadas D.

Komárom VSE: Orbán, Nagy É. (kapusok) - Ács, Gál 2, Világos 5, Takács 2 (2), Szabó-Kovacsicz 2, Wutschi 2, Gengeliczky 4 (1), Nagy L. 1, Lukovics, Balogh 4. Vezetőedző: Neukum Tamás.

Esztergomi Vitézek: Berkesi, Merő, Herczeg (kapusok) - Tomasek, Ábrahám 1, Hajtai 2, Valovics 1, Varga, Horváth 3, Majoros 4, Takács 4 (1), Mlinkó 7 (1), Pap, Szucsánszki 2, Albert. Szakmai igazgató: Elek Gábor.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában