Irány Felcsút

2024.03.10. 05:30

Gólvágója nélkül kénytelen pályára lépni a Dorog

Jön az NB III. tavaszi második fordulója, és mindegyik Komárom-Esztergom vármegyei csapat idegenben lép pályára. A Dorogi FC ráadásul legjobb góllövőjére nem számíthat eltiltás miatt.

Bekő Balázs, a Dorogi FC vezetőedzője dühösen értékelt a meccs után

Forrás: Facebook/Dorogi FC

A dorogiak a Tatabányához hasonlóan hazai pályán elszenvedett vereséggel nyitották az évet, ezzel ők is hátrébb csúsztak a tabellán. Az Észak-Nyugati csoportban nagyon sűrű a középmezőny, egy-két győzelemmel nagyot lehet előre ugrani, de egy pár meccses negatív sorozat után bárki a kiesőzóna közelében találhatja magát. 

Tóth László eltiltás miatt biztosan nem lép pályára a dorogi csapatban
Tóth László eltiltás miatt biztosan nem lép pályára a dorogi csapatban
Forrás: Facebook/Dorogi FC

Éppen ezért vár nagyon fontos találkozó Bekő Balázs csapatára, a tőlük mindössze négy pontos lemaradásban lévő Puskás Akadémia második csapatának otthonában nehéz feladat megoldása vár a dorogiakra. A felcsútiak szintén vereséggel nyitották a tavaszt, ezáltal két javításra készülő gárda feszül majd egymásnak a Pancho Arénában. A bajnokság még hosszú, a harmadik hely elérése sem tűnik lehetetlen küldetésnek, ehhez azonban a ki-ki meccseken minél több győzelmet kellene aratnia a dorogi alakulatnak. Dorogon lejátszott mérkőzésükön egyik csapat sem tudott a másik főlé kerekedni.

A dorogiaknál sérülés miatt biztosan nem léphet pályára Belányi Balázs és Barna Gergő, míg a csapat házi gólkirálya, Tóth László múlt héten megkapta szezonbeli ötödik sárga lapját, ezért eltiltás miatt kénytelen kihagyni a mérkőzést. 

NBIII. Észak-Nyugati csoport, 19.forduló
Puskás Akadémia II – Dorogi FC
Március 10. vasárnap, 11 óra
Felcsút, Pancho Aréna

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában