NBIII

2024.03.03. 06:10

A dobogóra is odaférhet a szezon végén a Dorogi FC

Igazán hosszú téli szünet után folytatódnak az NBIII küzdelmei. A Dorog focicsapata hazai pályán kezdi meg a tavaszi szezont.

Túri Csaba

A Dorogi FC-nél bíznak benne, hogy ismét jó játékkal rukkol elő a csapat

Forrás: Facebook/Dorogi FC

A Dorogi FC hazai pályán kezdi meg a tavaszi hadjáratát, rögtön egy erős ellenfél ellen. Az első összecsapásukon nem bírtak egymással a csapatok, a Balaton partján 1-1-es eredmény született. Ebből és a tabellán elfoglalt helyezésükből kiindulva a dorogiak győzelme nem lenne óriási meglepetés, de ott, ahol ennyire kevés a különbség két csapat között, meggondolatlanság lenne egyértelmű esélyest kikiáltani. 

A Dorog mestere szerint jól sikerült felkészülésen vannak túl
A Dorog mestere szerint jól sikerült felkészülésen vannak túl
Forrás: Facebook/Dorogi FC

Bekő Balázs vezetőedző szerint jól sikerült a téli holtszezonban a felkészülésük, mivel a nyári alapozáshoz képest sikerült megfelelően felkészülniük fizikálisan. A mester szerint a fiatal játékosok is sokat erősödtek, ez mindenképpen az előnyükre válhat az egész tavaszi szezonban. A csapat kerete szinte nem változott semmit az őszhöz képest, mindössze egy játékos távozott, Haas Flórián személyében. Az együtteshez új emberként egyedül Boda Máté csatlakozott, aki az UTE U19-es csapatát hagyta ott a dorogiak kedvéért. 

A felkészülési mérkőzéseik nem sikerültek rosszul, a lejátszott hat találkozóból hármat is meg tudtak nyerni, miközben kettőt elveszítettek. Egy jól sikerült tavaszi szerepléssel a nem is olyan régen még másodosztályú klub akár a dobogót is elcsípheti.

NBIII. Észak-Nyugati csoport, 18. forduló
Dorogi FC - Balatonfüredi FC
Március 3., vasárnap 14 óra
Dorog, Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában