Opus Tigáz Tatabánya

2024.03.01. 20:32

Hétvégén kiderül, hol tart a Bányász

Az aranyéremre és a feljutásra pályázó Opus Tigáz Tatabánya focicsapata folytatja hadjáratát az aranyéremért. Vasárnap megláthatjuk, hogy milyen úton jár a Bányász.

Kemma.hu

A játékosok már nagyon várták a tavaszi folytatást

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

Miközben a kikelet már jó ideje beköszöntött az életünkbe, az NBIII-ban még csak most kezdődik meg a focitavasz. A bajnokság folytatása előtt pár nappal tartott ankétot az Opus Tigáz Tatabánya, ahol először találkozhattak a Bányász szurkolói a télen kinevezett fejlesztési igazgatóval, a korábbi sokszor magyar válogatott Dragóner Attilával. 

A Bányász játékosai és a szakmai stáb is felkészült a tavaszi folytatásra
A Bányász játékosai és a szakmai stáb is felkészült a tavaszi folytatásra
Fotó: Flajsz Péter / Forrás:  24 Óra

A fórumon a klub részéről mindenki hangsúlyozta, hogy már ebben az évben szeretnének egy osztállyal feljebb lépni és ezért mindent meg is fognak tenni. Ehhez márpedig minden esélyük meg is van, hiszen vezetik a tabellát, az előnyük azonban csak kettő pont a Veszprém előtt, amit akár egy hétvégén is le lehet dolgozni. A tavaszi első fordulóban a kiesőjelölt Budaörsöt fogadják, akiket még augusztusban magabiztosan győztek le. A papírforma tehát a tatabányaiak mellett szól, ám ilyen hosszú szünet után tényleg bármi előfordulhat. 

Az edzőmérkőzéseken nem remekelt a Bányász

Gyürki Gergely vezetőedző korábban elárulta oldalunknak, hogy minden eddiginél nagyobb munkát raktak bele a felkészülésbe, példás mentalitással készültek a játékosok. Ez bizakodásra adhat okot, azonban a felkészülés végén többen sérüléssel bajlódtak, ami még okozhat problémát a Tatabányának. A felkészülési mérkőzések alatt igen hektikus formát mutattak Gyürki tanítványai, hiszen mindössze egyetlen mérkőzést tudtak megnyerni. A tétmeccsek azonban különböznek az edzőmérkőzésektől, a legfontosabb mindig a formaidőzítés.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában