Jön a folytatás

2024.02.24. 14:24

Két csapat is visszalépett a megyei foci küzdelmeitől

Három hónapnyi ínséges időszak után Komárom-Esztergom vármegyében is teljes fordulóval visszatér a területi másodosztályú bajnokság a szurkolók legnagyobb örömére.

Kemma.hu

Folytatódnak a megyei foci küzdelmei Komárom-Esztergomban

Forrás: 24 Óra

Fotó: Viszló Balázs

A megyei foci szerelmeseinek bizonyára lassan teltek a napok, talán a cetliket is tépkedték, hogy mikor mehetnek ki újra kedvenc csapatuk meccsére szurkolni. Nos, az idő elérkezett, a hétvégén folytatódik ugyanis a megyei másodosztály. Az első és harmadik ligára azonban még egy hetet várni kell, de három hónap szünet után ez már nem is olyan hosszú idő.

Tavasszal is nagy küzdelmek várhatóak a megyei fociban
Tavasszal is nagy küzdelmek várhatóak a megyei fociban
Fotó: Flajsz Péter / Forrás: 24  Óra

Felébredt téli álmából a megyei foci

A megyei kettőben hiába menetelt az ősszel a Mocsa KSE, mindössze egy döntetlen mellett az összes mérkőzését megnyerve, mindössze hat pont az előnyük a Dunaszentmiklós előtt, akik ráadásul eggyel kevesebbet is játszottak. A lejátszott meccsek között a hétvége után már nem lesz különbség, a listavezető ugyanis szabadnapos lesz a Kisbér téli szünetben történt visszalépése miatt, a dunaszentmiklósiak pedig a középmezőnyhöz tartozó Tardoshoz látogatnak. Amennyiben nyerni tudnak, akkor még szorosabbá válik az aranyéremért folyó versenyfutás. Egyébként sokat nem kell várni a liga nagy rangadójára, március 10-én feszül egymásnak majd a két bajnokaspiráns. 

Az utolsó előtti helyen álló Ács a hétközi pótolt mérkőzésén nagy meglepetésre pontot csent a csolnokiaktól. Ezen a hétvégén a Bakonysárkány ellen folytathatják a pontok gyűjtögetését. A képzeletbeli dobogó harmadik fokán álló Környe izgalmasnak ígérkező találkozón fogadja az ötödik Ászárt. 

Közben kiderült, hogy a megyei harmadik vonalban is eggyel kevesebb együttes fog szerepelni a tavasz folyamán, a Bársonyos SK gárdája ugyanis visszalépett a holtszezonban a további küzdelmek folytatásától.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában