Szülinap

2024.02.13. 09:08

Egyéves születésnapját ünnepelte az esztergomi Suzuki Aréna

Rengeteg eseménynek adott otthont az elmúlt egy évben a Suzuki Aréna, kezdve a nagy szabású átadótól.

Túri Csaba

Egy év alatt számos eseményt rendeztek az esztergomi Suzuki Arénában

Forrás: Facebook/Hernádi Ádám

Egy évvel ezelőtt, február 4-én adták át Esztergom grandiózus sportcsarnokát, a Suzuki Arénát, amiről akkor lapunk is tudósított. Az Esztergomi Vitézek kézilabdacsapat honlapján jelent meg egy összesítés, hogy ezalatt az időszak alatt mennyi eseménynek adott otthont a csarnok. 

Már maga a megnyitó is nagy siker volt a Fővárosi Nagycirkusz magyar és orosz artistáinak a közreműködésével, ami után több csapat is birtokba vette a helyszínt. Az Esztergomi Vitézek másodosztályú női kézilabdacsapata és a Dág KSE élvonalbeli férfi röplabdacsapata minden hazai mérkőzésén a Suzuki Arénában fogadja aktuális ellenfelét. A bajnoki rendszerben küzdő csapatokon kívül rendeztek már a sportcsarnokban kick-box gálát, sportbált, életmű-díj átadót, de számos iskolai és céges rendezvénynek is otthont adott az elmúlt egy évben az aréna. 

Az esztergomiak bíznak benne, hogy a jövőben még több első osztályú bajnoki mérkőzésnek adhat otthont a Suzuki Aréna. Ennek elérésére pedig a Vitézek gárdájának lehet a legnagyobb lehetősége a közeljövőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában