Röplabda

2024.01.23. 12:42

Vegyes eredményekkel zárták az első fordulót a dági lányok

A dr. Kotsis Attiláné U15 Országos Bajnokság Leány U15 III. o. Nyugat-A középszakaszának 1. fordulója Budapesten zajlott. A fordulóban a dágiak egy győzelmet és egy vereséget könyveltek el.

Szabó Alexandra Barbara

A dági csapat az első meccsét a Közgáz SC csapatával játszotta. A mérkőzésekről a Dág U15-ös lánycsapatának vezetőedzője, Molnár János úgy nyilatkozott a klub közösségi oldalán, hogy az ünnepi pihenő okozta versenyéhség látszott a csapaton, végre látta a lányok arcán, hogy motiváltak és győzni szeretnének. Úgy véte, hogy jó nyitásaikkal meg tudták zavarni ellenfelük játékát, így a támadásaik kiszámíthatóbbá váltak, ezzel viszont a kivédekezett labdákból könnyebb volt kontratámadást indítaniuk. Véleménye szerint rengeteg technikai és mentális hibával játszottak, de ezeket a motiváltság kompenzálta és sikerült az év első győzelmét bezsebelniük.

Sajnos a motiváltság a második meccs első szettjének elején gyorsan elfogyott a csajokban, ahol a házigazda Mozdulj SE Fehér csapata volt az ellenfelünk. Rendkívül jól nyitottak, amiből sok ászt és ász értékű pontot szereztek. Amikor viszont végre sikerült jól fogadnunk, akkor a támadások befejezésévelel gyűlt meg a bajuk. 

− Így sajnos szépen lassan fejben is feladták a lányok. A második szettben volt még egy nagy fellángolásunk, ahol sikerült megszorongatni az ellenfelünket. Ez is azt bizonyította, hogy egyébként lenne keresnivalónk a mérkőzésen, csak hinni és küzdeni kellene. De sajnos elmaradt az öröm, így innentől kezdve a harmadik etapra teljesen szétestünk fejben − tette hozzá az edző.

A Folytatás február 3-án jön hazai pályán, addig a hibák kijavításán dolgozik a csapat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában