Ereklyék

2023.11.28. 07:00

A Monostori erődbe érkezett a Fradi Kamion

Az elmúlt hétvégén Komáromba, a Monostori erőd főbejáratához érkezett a Fradi Kamion. „Pontosan 70 esztendeje történt a londoni Wembley stadionban az évszázad mérkőzése, az angol-magyar 6-3 és az Aranycsapatban Czibor Zoltán is játszott” – olvashattuk a Facebookon, az eseményre hívó oldalon a látogatás apropójáról, ahol hozzátették, hogy az óriási jármű az évforduló tiszteletére látogat a Monostori erődbe.

Körtvélyfáy Dina

A Fradi Kamion a Monostori erőd főbejáratánál fogadta a szurkolókat

Forrás: 24 Óra

Fotó: K. L.

Nem újdonság a Fradi országjárása. 2014 indult útjára a Fradi-minibusz, amellyel nemcsak az országot járták be, hanem átléptük a határokat is és felkeresték a magyarlakta településeket, területeket. 2020-ban aztán újra nagyot lépett hazánk legnépszerűbb sportegyesülete, beszerezték a Fradi Kamiont, amely lenyűgöző méretével, 20 méteres hosszúságával, különleges Fradi-designnal, 520 lóerős motorral indul időről időre országjáró körútra. 

A céljuk az, hogy ne csak a budapestiek juthassanak könnyedén a Fradi-termékekhez, a kamionban könnyedén válthassák ki a drukkerek szurkolói kártyájukat. A jármű arra is lehetőséget ad, hogy a Fradi-múzeum egy-egy ereklyéjét is megtekinthessék a szurkolók, egykori és jelenlegi sportolóikat is megismerhessék egy-egy tematikus kiállításon. 
Komáromban nagy sikerük volt a szaloncukroknak, a Fradi-csokimikulásoknak, de sokan használták ki az egyedi fotókészítési lehetőséget is. 
A Fradi Kamion a hétvégén Egerben, majd egy héttel rá Szolnokon várja a klub szimpatizánsait. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában