Teke

2023.10.15. 22:18

Nem sikerült a pontot szerezni

Hektikusan gurítottak a hazaiak.

Petrik József

Szoros meccsen, de kikapott a Tatabánya

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Peter

Teke, Szuperliga, női, 6. forduló

Tatabányai SC – Rákoshegyi VSE I. 3:5 (3252:3319)

Nem sikerült döntetlenre hozniuk a hazaiaknak a fővárosi vasutascsapat elleni mérkőzést, pedig a Tatabánya idei legjobb összfa-eredményét érte el és karnyújtásnyira állt a pontszerzéstől. Ami érdekessége volt a találkozónak, hogy meglehetősen hektikusan gurítottak a házigazdák. Olyannyira, hogy ez még a pontot érő eredményekben is megmutatkozott, hiszen Némethné Katona Beáta, aki a TSC-ben a legjobb teljesítményt nyújtotta, 587 bábut döntött le, miközben Rohrbacher Ferencné 498 fa ledobásával is eredményes tudott lenni. A vendéglátóknál a harmadik pontszerző Frank Klaudia volt, aki 577 fát ütött.

Az első párban Csorba Csilla 559 fát gurított, míg Kovács Krisztina 509 fáig jutott. A befejező duóban Balla Ildikó 522 bábut talált telibe. A viszonylag jó hazai produkció azonban kevésnek bizonyult a pontszerzéshez.

Az ifjúságiaknál: TSC–Rákoshegyi VSE I. 0:4 (807:973). A tatabányaiak eredményei: Karácsony Dolli 365 fa, Szabó Liliána 442 fa.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában