Megyefoci

2023.09.02. 19:20

Új csapatok mutatják meg magukat a területi harmadosztályban

Az előző év két másodikja egymás ellen vív.

Herczeg István

A Szomód (feketében) a Pilismarót legyőzésével folytatná jó sorozatát

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Peter

 Délen a forduló rangadója egyértelműen a Bana–Dunaalmás-összecsapás lesz. Az előző kiírásban a Bana délen, a Dunaalmás északon lett második, idén ők ketten harcolhatnak a bajnoki címért, így ez a találkozó kiemelt fontosságú lesz. A kiütéses győzelemmel startoló Szákszend szomszédvári rangadón verheti a vereséggel kezdő Császárt. A Csém a Bársonyost, a Bokod pedig a Bakonyszombathelyt verheti hazai pályán. A Dad-Réde mérkőzés háromesélyes, a hatot kapó Ete pedig az újonc Kocs otthonában próbál meg javítani. 

Északon a Szomód és a Pi­lismarót egyaránt sikerrel kezdett, most az egyikőjük folytathatja a jó sorozatát. A Naszálynak is ez a célja Vértestolnán, és minden esélye meg is van rá. A vereséggel rajtoló Széchenyi TSE és Annavölgy most egymás ellen javíthat. Lesznek bemutatkozó csapatok is a hétvégén: a Bajót a jól induló TABAK vendége lesz, míg az évek után újrainduló Héreg Oroszlányra utazik. Az oroszlányi gárda még csak a kupában volt pályán, ott két találkozót játszott, és most került át az északi csoportba. 
 

Területi III. Osztály, Dél, 2. forduló 
Szeptember 3., vasárnap, 16 óra 
Banai KSK–D.M.A.C. Dunaalmás, Csémi SE–Bársonyos SK, Dad SE–Rédei KSE, Bokod FCE–Bakonyszombathelyi KSE, Kocs KSE–Etei SE, Szákszendi SE–Császár SE. 
Területi III. Osztály, Észak, 2. forduló 
Bar-Nul Szomód SE–Pilismaróti SC, Vértestolnai TE–Naszály SE, Széchenyi TSE–Annavölgyi BSE, TABAK–Bajóti Szikra SE, Oroszlányi SZE–Héreg FC. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában