Átigazolás

2023.09.23. 08:16

„Mindent meg fogok tenni” - NB II.-ből igazolt 19 gólos csatárt a Bányász

A Tatabánya már régóta szeretett volna egy támadót, most Szalánszki Gergő személyében egy gólerős csatár érkezett a klubhoz.

Kemma.hu

Az OPUS TIGÁZ Tatabánya a napokban közösségi oldalán számolt be arról, hogy újabb játékossal erősítette meg keretét. Az NB III. Észak-Nyugati csoportjának éllovasa Szalánszki Gergő személyében új csatárral gazdagodott. A „Szala” bencenévre hallgató támadó a az NB II.-be nyáron feljutott BVSC csapatától érkezett.

Mint a Bányász bejegyzésében írja, az elmúlt szezonban tizenkilenc gólt szerzett az NB III. Keleti csoportját megnyert BVSC együttesében, de számos találat előkészítésében is szerepet vállalt a láthatóan gyors játékos. A 25 éves játékos már első nyilatkozatát is megtette a klub játékosaként.

– A közelmúltban beszéltem először Gyürki Gergely vezetőedzővel, aki nagyon pozitív jövőképet vázolt fel számomra. Ez nagyon tetszett, ezért nem volt kérdés, hogy Tatabányára igazolok. 

Itt egy jó csapat, egy jó közösség dolgozik, amelynek komoly céljai vannak. Mindent meg fogok tenni azért, hogy beverekedjem magam a kezdőcsapatba, és segítsem a Bányász együttesét a célok elérésében.

 Úgy érzem, a játékom beleillik az elképzelésekbe. Örülök, hogy egy ilyen patinás Sportklub tagja lehetek – mondta el az első edzések után Szalánszki Gergő.

Gyürki Gergely elmondta, hogy már régóta kerestek egy olyan csatárt, aki aktívan támadja a gólszerző területet és a befejezésekben is jeleskedik.
– Gergő maximálisan beleillik a játékmodellünkbe, jó korban van és tavaly részese lehetett egy olyan sikernek, amelyről mi mindannyian álmodunk itt, a Bányásznál! – fejtette ki az edző.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában