Kajak-kenu

2023.09.25. 14:31

Életerősen eveztek a nyergesi kajakosok a hétvégi Nagy Zoltán Emlékversenyen

A rendező egyesület fiatalon elhunyt sportolójáról, edzőjéről elnevezett hétvégi Nagy Zoltán Emlékverseny szervezője a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. kajak szakosztálya és a Kökény Roland Regionális Akadémiai volt.

Kemma.hu

A Holt-Tiszán kialakított pályán a nyolcvanhárom futamban harminchét egyesület 523 versenyzője állt rajthoz a 2000 méteres táv nyitányain. Megyénkből az Oroszlányi Kajak Sportegyesület (OKSE) két, a Zoltek Kajak-Kenu Nyergesújfalu Sportegyesület huszonkét fiatalja lapátolt a különböző korcsoportokban. Az oroszlányi Bacsányi Krisztina K1 U16-ban ezüstérmes lett, az U13-as korosztály K2 döntőjében a zoltekes Deák Anna Csenge-Varga Lara Zsófia páros a harmadik helyen végzett.

A nyergesiek több egysége is befért korosztályában remek eredményként a döntőkben az első tízbe. Egyesben Hinom Laura 4., Deák Boglárka 9., Eckl Kristóf (6.), Fischer Janka (10.), Deák Anna Csenge (7.), párosban Deák Boglárka és Aradi Eszter (7.), illetve Fischer Janka és Buzás Emília (8.) volt sikeres.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában