Teke

2023.09.01. 15:06

A legjobbak között is a legjobbal játszanak a bábolnai tekések

A Bábolna Szegeden debütál az élvonalban.

Kun Attila

A Bábolna megkezdi szuperligás szereplését

Forrás: 24 Óra

Fotó: Novotni Ákos

Teke, Szuperliga, férfi, 1. forduló

Szegedi TE–Bábolna SE

Szeged, szombat, 13 óra.

Az újonc Bábolna a lehető legnehezebb mérkőzéssel kezdi az élvonalbeli bajnokságot, hiszen hazánk legerősebb együtteséhez, a címvédő, bajnoki mérkőzést legutóbb tavaly márciusban veszítő (vagyis az előző szezont veretlenül záró) Szegedhez látogat.
– Több edzőmérkőzést is játszottunk a nyáron. Legutóbb a szlovákiai Nagymagyaron vettünk részt egy emléktornán, ahol három, a szlovák Szuperligában szereplő csapattal szemben a magyar élvonal szintjén is elfogadható fákat dobtunk egyéni és csapatszinten is. Összességében jól sikerült a felkészülésünk – tudtuk meg Skuba Istvántól, a bábolnaiak szakosztály-vezetőjétől, aki kitért a játékoskeretben történt változásokra is. 
– Kovács Antal abbahagyta a játékot, érkezett viszont Lampert Péter és visszatért a korábban nálunk játszó, de néhány évet kihagyó Morvai Dániel. 
És hogy mik az esélyek a bajnokcsapat ellen? – Reálisan nézve nincs esélyünk Szegeden, de természetesen nem feltartott kézzel lépünk pályára – tudtuk meg a sportvezetőtől.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában