Kosárlabda

2023.09.01. 08:00

A legjobb nyolc közé jutás a cél Oroszlányon

Csütörtök este szurkolói ankétot tartott az MVM-OSE Lions élvonalbeli férfi kosárlabda-csapata.

Kun Attila

A szurkolók ezúttal is támogatásukról biztosították a csapatot

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

Az oroszlányi Krajnyik "Akác" András Sportcsarnok konferenciatermében megtartott eseményen a klubvezetés részéről Beck Ferenc elnök és Matajsz Gábor elnökségi tag, a teljes szakmai stáb, valamint a játékosok is rész vettek. Beck Ferenc köszöntője után minden, az egyesület részéről jelen lévő személy bemutatkozott néhány szóban (ami elsősorban természetesen a friss igazolások szempontjából jelentett újdonságot, hiszen a stáb és a játékoskeret tagjainak nagyobb része már évek óta az egyesület kötelékéhez tartozik), majd az elnök bevezetője után a jelenlévő szép számú szurkoló tehetett (és tett is) fel kérdéseket a sportvezetőknek, valamint a játékosoknak. 

Mint megtudtuk többek között, a klub még egy külföldi kosaras szerződtetését tervezi a jelenlegi négy (három amerikai és egy bosnyák) légiósa mellé, ezzel válik majd teljessé a keret. A csapat célja (az előző szezonéval megegyező versenykiírások mellett) az előttünk álló idényben is a legjobb nyolc közé jutás a bajnokságban, valamint a Magyar Kupában való részvétel kiharcolása (ehhez a bajnokság alapszakaszának felénél legalább a nyolcadik helyen kell állni). Az új játékosok igazolásával a csapat magasabb lesz az előző szezonban látottnál és ennek megfelelően más szerkezetben is fog játszani.  

Mint Beck Ferenctől megtudtuk, az egyesület költségvetése az előző szezonéhoz hasonló lesz, a hosszútávú cél pedig továbbra is az, hogy minél több saját nevelésű játékos szerepeljen a csapatban, azonban ezért a fiataloknak meg kell küzdeniük.  

  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában