Világrekord lehet

2023.07.07. 12:43

Szoboszlai is pályára lép hétvégén Tatabányán

Legendás labdarúgók lepik el Tatabányát.

Kemma.hu

Szoboszlai Zsolt és fia, Dominik

Forrás: FEOL.hu

Fotó: Horog László

Világrekordot készülnek beállítani Tatabányán a hétvégén, hiszen a Földi Imre Sportcsarnokban 33 órán keresztül fog pattogni a labda. A 33 órás focin 41 csapat kb. 400 játékosa indul, időkérés és szünet nélkül, óránkénti váltásban. A Tatabányai Sport Club 6 utánpótlás-korosztályát képviselteti a rendezvényen. A TSC felnőttcsapata közönségtalálkozót tart. A Turul sétafoci csapatával ki lehet próbálni, milyen is az a sétafoci játék. Az FTC sétafocicsapata is részt vesz a rendezvényen. 

Főbb résztvevők: TSC utánpótláscsapatai, Lombard öregfiúk (Vincze István, Szalma József, Hornyák Vendel, Simon Tibor, Árki Gábor, Füzesi Zsolt, Szoboszlai Zsolt (a frissen Liverpoolba igazolt Szoboszlai Dominik édesapja), Szekér Pál, Kiss B., Schafranek László, Mészöly Géza, Süveges Zoltán; Edzők: Tóth Bálint, Kiprich József és Ferling Béla), Turul és FTC Sétafocicsapatai, Tatabányai Önkormányzat csapata, Árpád és Bárdos gimi összecsapása. A rekordkísérlet július 8-án, reggel kilenc órától veszi kezdetét, és egészen július 9, 18 óráig tart majd. A rendezvény főszervezője Turai Tibor, bővebb részletek az esemény Facebook-oldalán

Az esemény két fővédnöke Kiprich József és Vincze István.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában