Szavazás

2023.06.13. 20:00

Olvasóink szavaztak, mi eredményt hirdetünk: íme, a megyefoci legjobbjai +fotók

Két bajnokságban címvédés történt, ketten pedig most nyertek először.

Herczeg István

Az év legjobbjainak járó elismerések átadása után jó hangulatú beszélgetés vette kezdetét

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

Ahogy azt olvasóink megszokhatták, ebben a szezonban is négy kategóriában lehetett szavazni az év legjobb játékosaira a Kemma.hu-n, és ezeket a díjakat is ezen az estén adtuk át a nyerteseknek.

A megyei I. osztály legjobbjának Mann Patrik bizonyult, aki a bajnokcsapat, a Nyergesújfalu SE csapatkapitánya, és 415 szavazatot zsebelt be. A megyei másodosztályban olvasóink Rácz Richárdnak ítélték a díjat, a Mocsa focistája 209 voksot kapott. A harmadosztályban címvédés történt: Kovács Henrik (Tardos) ismét megnyerte a szavazást, a bajnokcsapat gólkirálya 247 szavazattal zárt.

Lassan saját fotóalbumot készíthet főszerkesztőnkkel, Takács Zoltánnal Katona Vanda Laura (Almásfüzitő), hiszen sorozatban negyedszer lett az év játékosa a közönségszavazatok alapján. Vanda nem csak a nők között nyerte meg a versenyt, de összesítésben is ő szerezte a legtöbb voksot, egészen pontosan 451-et, amivel a férfiakat is megelőzte.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában