Kajak-Kenu

2023.05.09. 17:32

Érmekkel jöttek haza a lábatlani kajakosok Győrből

Érmekkel indulhatott haza a Csay Renáta Regionális Akadémia szezonnyitó győri versenyéről a Lábatlani Sirályok Vizisport Egyesület csoportja.

Fenyvesi Károly

Érmeket szereztek a lábatlani sportolók Győrben

 Az akadémia névadója hússzoros világbajnok. A házigazdák mellett hét csapat fiataljai startoltak a fiatalabbak 5 kilométeres, a nagyobbak 8 kilométeres távján. Megyénken kívül érkeztek lapátosok Kimléről, Győrzámolyból, Mosonmagyaróvárról és Székesfehérvárról is. A futamok az Arany-partról indultak felfelé a Mosoni-Duna kis sodrású vizén. Egy forduló után, a befutó természetesen a nagyon szép látványú céltorony előtt volt. A teljesítendő méterekre tekintettel, mindenki csak egyetlen versenyszámban indulhatott az évadnyitó versenyen.

Az eredményhirdetéskor az egyedi kivitelezésű, nagyon szép érmekből a lábatlaniak közül ezüst színűt vehetett át az egyesben Sikesdi Elizabet, párosban a Garai Julianna és Hortai Hanna, illetve az Antal Nimród és Sági Álmos alkotta kettős. Bronzérmes lett Zöldvári Emese, Hoffmann Zora, Eninger Alíz és Csereklyei Csenge.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában